Schitterende publicatie over zeilen met multihulls

Als u alle ballast overboord gooit wordt zeilen een stuk leuker! Maar dat wist u waarschijnlijk al. Wat u misschien nog niet wist is dat ook lezen een stuk leuker kan zijn. Het boek ‘Alle ballast overboord’, is een unieke leeservaring. 170 bladzijden ‘multihulls only’: belevenissen, reizen, techniek, ontwerpen, geschiedenis en noem maar op. En natuurlijk barstensvol foto’s!

Alle ballast overboord wil zowel de beginner in de multihullwereld de weg wijzen als de meer ervaren multihullzeiler extra informatie en achtergrondverhalen bieden. Om de lezer te helpen om datgene uit te kiezen wat hem of haar speciaal interesseert is een uitgebreide index toegevoegd. Het boek is vooral bedoeld om er met behulp van de inhoudsopgave en de index in te grasduinen. Zowel ter lering als tot vermaak.

Impressie

Het boek is verdeeld in drie delen. Het eerste deel gaat in woord en beeld vooral over het zeilen met multihulls. Alles wat hierbij komt kijken komt aan bod. In het tweede deel ligt de nadruk op de informatief-technische aspecten van multihullzeilen. Denk hierbij aan speciale kenmerken en eigenschappen van multihulls. Het derde deel beschrijft de geschiedenis van het multihullzeilen in vogelvlucht, maar gaat ook over de bouw van multihulls.

Bestellen

Bestel het boek nu voor slechts 7,95 euro via onderstaand formulier of door uw adresgegevens te mailen naar . Maak het bedrag over op IBAN: NL30INGB0000067186  t.n.v. Catamaran en Trimaranclub Nederland. Onder vermelding van “Jubileumboek”. Zodra wij uw betaling en adres hebben ontvangen, sturen wij het boek naar u toe. Veel leesplezier!

Uitvoering: paperback
Aantal pagina’s: 180
Verschenen: september 2008

alleballastoverboord

[Contact_Form_Builder id=”1″]