CTC 50 jaar

Jubileum Hellevoetsluis 2018

De Catamaran Trimaran Club, de vereniging van multihullzeilers in Nederland, bestaat dit jaar een halve eeuw! Dit jubileum willen we groots vieren van donderdag 5 tot zondag 8 juli met een feestelijk evenement in de gezellige haven van Hellevoetsluis. In het sfeervolle stadje aan het Haringvliet hopen we meer dan vijftig catamarans en trimarans van allerlei soort en grootte te mogen verwelkomen. De Westkade, de westkant van het toegangskanaal naar de oude marinehaven, is van de vuurtoren tot aan de brug voor onze schepen gereserveerd, een lange kade waar we langszij kunnen afmeren.

Het jubileum is aan het begin van de vakantieperiode gepland, we verwachten dat daardoor de meeste schepen in staat zijn op eigen kiel naar het zuiden te varen. Eventueel is het evenement een mooie opstap voor een vakantie langs de Engelse of Franse kust of de Zeeuwse wateren.

Het belooft een gezellig club- en zeilfestijn te worden met diverse activiteiten en vele gasten en bezoekers aan de vrolijke botenparade in de haven. Er is ruim tijd gereserveerd om te ‘socializen’ en bij elkaar aan boord te kunnen stappen. Het ontmoeten van mensen met dezelfde interesse en het kunnen uitwisselen van ervaringen is tenslotte één van de charmes van zo’n bijeenkomst. De community van multihullzeilers strekt zich ook uit buiten Nederland: er worden zeilers uit België en Duitsland verwacht en hopelijk ook enkele Franse en Engelse deelnemers. Zij zijn van harte welkom!

Uiteraard staat voor de sportieve zeilers een uitdagend wedstrijdprogramma op de agenda. Er wordt gezeild om de Henk Eggink Trofee en het Zeelandkristal.

De coördinatie van het jubileum is in handen van Paul Hofman. Fetske de Glee en Ellenoor Brenninkmeijer organiseren het walprogramma. Karst Hoogenboom en Paul Hofman hebben de wedstrijden onder hun hoede en Maarten Bakker en Ariella Bijl verzorgen de communicatie.

We zien u allen heel graag op dat eerste weekend van juli verschijnen!

Voor meer informatie kunt u ons via mail bereiken:
Paul Hofman
Ariella Bijl
Fetske de Glee