Zeil mee met een multihull

Met het evenement willen we ook medewatersporters kennis laten maken met meerrompschepen. In de haven is een interessante collectie te aanschouwen: van de sportieve trimarans van Dragonfly of Farrier en de grote toercatamarans van de Franse werven als Lagoon en Catana tot de snelle Havkats, Graingers en de interessante one-off’s van zelfbouwers. Een unieke kans om al die verschillende typen naast elkaar te kunnen te zien en te vergelijken. Op de deelnemende boten zal een informatiebordje worden bevestigd met gegevens van het schip. Belangstellenden kunnen eventueel een kijkje nemen aan boord en een aantal cats en tri’s ligt klaar om met serieuze geïnteresseerden een stukje te zeilen en naar het wedstrijdveld op zaterdagmiddag te kijken.
U dient zich vooraf aan te melden via onderstaand formulier of een e-mail aan de organisatie. Als u specifiek belangstelling heeft voor een bepaald type schip kunt u dat ook aangeven. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en een en ander is afhankelijk van weersomstandigheden. Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden van eventuele wijzigingen in het programma.

Update

Inschrijven voor het meezeilen is niet meer mogelijk. U bent van harte welkom om de meer dan vijftig multihulls in de haven te bekijken.