Het programma

Voor het 50-jarig CTC jubileum hebben wij een programma gemaakt waarin we elkaar kunnen treffen, en waarbij gekozen kan worden uit een grote diversiteit aan activiteiten. We hebben rekening gehouden met jong en oud. Landactiviteiten, maar ook een zeil-toertocht. Natuurlijk is er ruim tijd om bij elkaar aan boord te kijken, ideeën op te doen en ervaringen uit te wisselen.
Voor de wedstrijdzeilers wordt een aantrekkelijke serie wedstrijden op het Haringvliet georganiseerd. Daarnaast willen wij geïnteresseerden in het zeilen met een multihull de gelegenheid geven om aan boord kennis te komen maken.
Kortom: Voor elck wat wils!

Donderdag 5 juli
Aankomst van de schepen in Hellevoetsluis.
Inschrijven in het Oliehuisje, naast de vuurtoren. Informatie en deelnemersbewijzen moeten persoonlijk worden afgehaald.
In het Nationaal Brandweermuseum is om 16.00 een rondleiding voor de deelnemers aan het CTC-50 jubileum (aanmelden bij de inschrijving, deelname gratis).
Om 17.00 wordt iedereen verwacht in het Brandweermuseum voor de welkomstborrel en de officiële opening van het jubileumfeest.

Vrijdag 6 juli
Voor degenen die niet deelnemen aan de wedstrijden, organiseren we een toerzeiltocht. Een mooie gelegenheid om foto’s te maken van elkaars schepen. Als het weer het toelaat gaan we ergens ankeren voor de lunch.
Om 18.00 is de bar open in het Brandweermuseum en om 19.00 hebben we daar een geheel verzorgde barbecue.

Zaterdag 7 juli
Bezoekers die interesse hebben in het varen op een multihull willen we gelegenheid geven om aan boord te kijken en eventueel een stukje mee te varen!
Bij voldoende belangstelling organiseren we een bezoek aan Aqua Splash, een waterbelevenis aan het strand van Hellevoetsluis, zwemdiploma verplicht. De kosten bedragen: €6 per persoon per uur.
Om 15.45 kun je deelnemen aan een rondleiding in het oudste droogdok van Europa: Het Droogdok Jan Blanken (vooraf aanmelden, deelname gratis).
Aansluitend is daar om 18.00 de prijsuitreiking en een feestavond met een heerlijk buffet in de grote ruimte en het buitenterras van het Droogdok.

Zondag 8 juli
Om 11.00 is de officiële sluiting van het jubileum bij het Oliehuisje met koffie, thee en English cakes

Tot slot
Daarnaast zijn er ook nog activiteiten die op eigen gelegenheid ondernomen kunnen worden: Zie daarvoor hellevoetsluis.nl
Indien je niet per schip komt, zijn er voldoende voorzieningen.
Tijdig boeken is gewenst: Zie op onze site bij: “Reis en verblijf”.
Voor vragen kun je mailen naar: regiozuid@ctcnederland.nl

Wij zien uit naar je komst!