Lidmaatschap

CTC-leden zijn enthousiaste multihullzeilers. Door lid te worden van de CTC maakt u dan ook deel uit van een gezellige vereniging en geniet u van de voordelen van een landelijke club. Onze leden hebben heel Europa (en verder) als zeilgebied maar varen ook op Wad, IJsselmeer en in Zeeland. Delen in hun ervaring met multihulls in dit water helpt de beginnende zeiler op weg. Ook houden we u op de hoogte van evenementen zoals wedstrijden en bijeenkomsten.

CTC-leden ontvangen viermaal per jaar ons magazine CTC-Nieuws. Een boeiend zeilblad waarin u alles leest over ontwerpen, bouwen, nieuwe schepen, wedstrijdverslagen, reisverhalen, de vereniging, enzovoorts. Lees meer over ons magazine.

Lage kosten, veel plezier!

De contributie bij de CTC bedraagt €45 voor een heel jaar (via automatische incasso, anders €50). Het verenigingsjaar van de CTC loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Heeft u vragen?

Voor uw vragen over het lidmaatschap neemt u contact op met de ledenadministratie.
E-mail:

Lid worden of een proefnummer aanvragen

Wilt u lid worden of een gratis proefnummer van het CTC-Nieuws aanvragen, stuurt u dan een e-mail met uw naam en adres naar ledenadministratie@ctcnederland.nl