Datum/Tijd
Date(s) - 22 sep 2018 - 23 sep 2018
00:00

Locatie
Den Bommel

Categorieën


Het Zeelandkristal is al verzeild tijdens het CTC-50 jubileum in Hellevoetsluis. Toch willen we de mogelijkheid van een leuke bijeenkomst voor multihulls in de regio Zuid niet voorbij laten gaan.

Op 22 en 23 september kunnen we weer deelnemen aan de Mosselraces op het Haringvliet. De wedstrijdbanen liggen op het Haringvliet rond bestaande boeien. Het is mooi beschut zeilwater en op zaterdagavond liggen we gezellig in Den Bommel, waar de WSV Het Bommelsche Gors de mosselen verzorgt op de kade.

Inschrijven gaat via www.haringvlietwedstrijden.nl. Daar vind je ook de banen en de wedstrijdbepalingen. Laat mij even weten als je ingeschreven hebt.

Schepen die over de weg komen kunnen gebruik maken van de trailerhelling van het Numansgors in Numansdorp. Hier kun je ook je auto en trailer laten staan voor het weekend. Schepen die van te voren willen komen zijn welkom als gast van de WSV Numansgors voor een gereduceerd tarief van €0,50/m/nacht.

Aanmelden bij Paul Hofman

Vrijdagavond 21 september organiseren we, bij voldoende belangstelling, voor de deelnemers een gezamenlijke maaltijd (Chinees) in Het Bolwerk op het Numansgors. Een mooie gelegenheid om zeil- en vakantieverhalen of technische en tactische tips voor de wedstrijden uit te wisselen.

Om de reis nog aantrekkelijker te maken kunnen we op 13 oktober ook nog deelnemen aan de Antwerpen Race, een klassieker over de Westerschelde van Breskens naar Antwerpen. Voor details zie www.antwerprace.be

Tot ziens op het Haringvliet

Paul Hofman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *