CTC Nederland

CTC is de afkorting van Catamaran en Trimaran Club Nederland. Sinds de oprichting in 1968 heeft de vereniging als doel het zeilen in schepen met meer dan één romp te bevorderen en waar mogelijk de belangen van multihullzeilers te behartigen. Onze levendige vereniging organiseert al ruim 40 jaar bijeenkomsten, wedstrijden en tochten. Ook delen wij kennis, informatie en adviezen met leden en niet-leden. Daarnaast ontvangen leden elk kwartaal het inspirerende magazine CTC-Nieuws met artikelen over zeilen en bouwen, grote zeilreizen, projecten, ontwerpbesprekingen en multihullnieuws.

De vereniging kent drie regio’s: Noord, Midden en Zuid. In het voor- en najaar vinden de belangrijkste bijeenkomsten plaats. Centraal in het land organiseren wij deze activiteiten in combinatie met de algemene ledenvergaderingen. Verenigingsinformatie en de aankondigingen van activiteiten publiceren wij in ons magazine CTC-Nieuws en op deze website.

Evenementen

Voor alle leden zijn er elk seizoen interessante activiteiten. In samenwerking met de regiocommissarissen organiseert de vereniging boeiende bijeenkomsten met lezingen, presentaties en jubileumsymposia. Meer competitief ingestelde zeilers kunnen hun hart ophalen bij de wedstrijden die wij verspreid over het land organiseren: de Henk Eggink Trofee, het Zeelandkristal en de WOK-wedstrijden.

Wordt lid en ervaar de voordelen!

Door uw lidmaatschap van de CTC maakt u deel uit van een actieve en enthousiaste vereniging. Wilt u lid worden of wilt u meer lezen over lidmaatschap bij de CTC? Ga dan naar de pagina lidmaatschap.